Exposició Pep Camps al Divinum

 

Inaugurem la tardor, amb una col·lecció d’art de les mans de Pep Camps , aquesta col·lecció estarà present al restaurant fins a mitjans de Novembre. Us convidem a visitar-la.

Biografia:

Neix a Girona a l’any 1962. Cursa estudis d’Història de l’Art a la UAB i és autodidacte.

Comença en el món de l’art a principis dels 80 amb instal·lacions i performances, a mitjans de la dècada en una estada a Berlín. La pintura pren el protagonisme en el seu treball. 

Des del 87 fins al 92 fa llargues estades, intermitents a l’Àsia, un fet que exercirà una forta influència en la seva vida i obra. A finals dels 80 obté beques de la Generalitat de Catalunya i de Banesto. La seva obra figura en diferents col·leccions públiques i privades. Ha fet exposicions a Barcelona ( Fundació Miró, Galeria Joan Prats, galeria Dennis Levy), a Madrid (Galeria Moriarty, My name is Lolita), a Bangkok, a València, i en diverses ciutats de França i d’Itàlia.

Les seves exposicions més recents van ser a la J.F Gallery a Zurich, a la Fundació Valvi de Girona, a la Fundació Espais de Girona, a I Rèplica també a Girona, al Fons d’art d’Olot, a la Mercè de Girona, al castell dels Benedormiens a Castell d’Aro, a la Galeria Joan Planella de Tossa, al Vallgrassa Centre Experimental de les Arts, a la Galeria Dolors Ventós de Figueres i les Bernardes de Salt ( work in progress).

Durant el 2013  ha fet les exposicions Screen in progress  al Puntal ( Fundació Lluis Coromina) a Banyoles, al Bòlit Centre d’arts Contemporani de Girona ( Viatge extra-ordinari exposició col·lectiva), al Portal de Mar a Torroella de Montgrí, al Castell de Palol de Revardit o la Biennal de Girona 2015.

Ha col·laborat il·lustrant els escrits de Ramon Carbó- Dorca en el Diari de Girona i en el llibre sis octets d’octets” a més d’altres projectes. Continua en la pintura i viu i treballa al Baix Empordà.

 

Per obtenir més informació sobre els treballs de Pep Camps podeu consultar la seva pàgina web:

http://www.pepcamps.com/

Newsletter

Nosaltres

“Joan Morillo i Laura Tejero van estudiar a l’Escola d’Hostaleria de Girona, on van ser alumnes de Joan Roca. Avui, el seu mestre és client de Divinum [...] Per menjar i beure bé” Cristina Jolonch (Magazine de La Vanguardia)

Contacte

De Dilluns a Dissabte
- de 13:30 a 15:45
- de 20:30 a 23:00

Diumenge Tancat

c/ Albareda, 7
17004 Girona
872 080 218
divinum@divinum.cat